Fotball-VM

Selv om jeg kanskje ikke burde det:
Jeg ser på ganske mange kamper fra VM i Brasil og har mine favoritter:
Jeg hadde et håp om at England skulle kunne bite fra seg i år (det er jo mange Liverpoolspillere på laget), men de ble slått ut av en Pirlo fra Italia (selv om ikke det var han som scoret målene) og en fantastisk spiller fra Uruguay (som tilfeldigvis spiller for Liverpool).
England har ikke gjort noen dårlig figur, men de har ikke vært direkte heldige i dette VM, verken med gruppen de kom i eller med de tilfeldigheter som ofte avgjør jevne kamper.
…men mest av alt har England blitt slått ut av av et lag fra Costa Rica som de ennå ikke har spilt mot. Seier mot Uruguay var uventet, men det var tross alt første kamp. Seier mot Italia i andre kamp er direkte imponerende! Er jo selvsagt også litt glad i det laget: Ikke akkurat favoritter og med flere spillere som har spilt hjemme hos oss i Tippeligaen (Bolanos har sågar spilt på Start!).

Et annet lag som jeg holder med, ikke helt sikker på hvorfor, er Portugal. De gikk jo på en skikkelig smell i åpningskampen mot Tyskland, men kan fremdeles komme seg videre.
Kanskje noen grunner til at jeg holder med Portugal:
Revolusjonen i 1974
Luis Figo
Madeira
Fado

Om Svend

Jeg er en av de heldige i verden som har papirer og som ikke risikerer å bli sendt ut fra Norge fordi det begås en urett som begrunnes med tidligere begått urett. Er medlem av MDG (Miljøpartiet de Grønne) i Frogn, og håper at miljø blir det viktigste på den politiske agenda fremover!
Dette innlegget ble publisert i Diverse. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s